top of page

AMETHIST

Amethist staat bekend als de steen van harmonie, transmutatie en spiritualiteit.  Het is een zeer krachtige en beschermende steen.

Het is een natuurlijk kalmerend middel dat helpt bij het blokkeren van negatieve omgevingsenergieën.

Op een genezend niveau is amethist ideaal voor het verlichten van pijn van fysieke, emotionele en psychologische spanningen, het blokkeren van geopathische stress. Het is meestal de juiste steen om de integriteit te behouden in stressvolle situaties, om een ​​goede nachtrust te bevorderen, maar ook om te helpen bij slapeloosheid of nachtmerries.

Geeft ook ondersteuning aan hoofdpijn, bijnieren, blaas, darmstelstel, longen en het ademhalingsstelsel.

Het helpt de geest te kalmeren en te ontspannen, waardoor de verbinding met onze intuïtie wordt bevorderd. Om deze reden is amethist meestal een goede aanvulling op de beoefening van meditatie, ofwel door het mineraal in de handen te houden, boven de wenkbrauwen of het hart te plaatsen, of door een amethistkristal voor ons neer te zetten. Tijdens het mediteren helpt het je om je gedachten weg te halen van het alledaagse, waardoor je nieuwe ideeën kunt opnemen. Het zorgt voor gezond verstand, verbetert het geheugen en de motivatie, focust je emotioneel en kan hierdoor helpen om verslavingen tegen te gaan.

Het plaatsen van een amethist geode of druse in huis zal helpen om een ​​schone en harmonieuze energie in de omgeving te creëren.


Reinigt de aura, transmuteert negatieve energie en stimuleert de keel- en kruinchakra's.

Gebruik een punt, leg het naar je toe als je wilt dat het energie absorbeert of andersom als je het wilt elimineren.

Onder het kussen voor het geval u de slaapkwaliteit wilt verbeteren.

Amethist zorgt voor zuivering en bescherming door de verbintenis met het universum.

Sterrenbeeld : Vissen en waterman.

IMG_20221121_135146.jpg
IMG_20221121_140905.jpg
bottom of page