top of page

JASPIS

zandloper.jpg

Jaspis is een mineraal dat bekend staat als "de allerhoogste voedster".

 

Ondersteunt en geeft steun in momenten van spanning, zorgt voor rust en volheid.

 

Jaspis biedt bescherming, absorbeert negatieve energie, reinigt de chakra's :, brengt ze,op één lijn en kan worden gebruikt om ermee te werken. Elke kleur is geschikt voor een specifieke chakra. 

Psychologisch geeft het vastberadenheid aan alle doeleinden, brengt de nodige moed en geeft steun tijdens het noodzakelijke conflict.

 

Mentaal helpt het je snel te denken, verbetert het de organisatorische vaardigheden en stelt het je in staat om projecten te voltooien. Stimuleert de verbeelding en zet ideeën om in actie.

 

Plaats het waar nodig in contact met de huid. Je moet het lange tijd gebruiken vanwege de trage werking. Er zijn verschillende soorten jaspis met verschillende kleuren, elk met specifieke eigenschappen.

 

Bruine jaspis. Verbonden met de aarde ten gunste van ecologisch bewustzijn. Zorgt voor stabiliteit en balans. Vergemakkelijkt diepe meditatie en regressie naar vorige levens.

 

Groene jaspis. Breng de delen van je leven in evenwicht die erg belangrijk zijn geworden ten koste van anderen. Stimuleert het hartchakra.

 

Rode jaspis. Het is een stimulerende jaspis. Breng problemen aan het licht voordat ze te groot worden en kalmeer emoties terwijl je het tussen je vingers houdt. Stimuleert het basischakra.

 

Gele jaspis. Beschermt tijdens spiritueel werk en fysieke reizen. Kanaliseert positieve energie en stimuleert de zonnevlechtchakra.

bottom of page