top of page

ROOKKWARTS

Rookkwarts is één van de belangrijkste aardings- en zuiveringssteen die er bestaat.

Het is ook de krachtigste energiegenezer en -versterker ter wereld.  Het absorbeert, slaat op, geeft vrij en reguleert energie en is uitstekend geschikt voor het deblokkeren ervan. Brengt de energie naar de meest perfecte staat mogelijk en absorbeert negatieve (elektromagnetische) straling.

 

Op genezingsniveau is rookkwarts een meestergenezer en kan het voor elke aandoening worden gebruikt terwijl het alle chakra's van het lichaam harmoniseert.

De steen heeft bijvoorbeeld een positieve werking op rugklachten, de buik, de heupen, de bekken, de benen (ook restless legs), zenuwen, hoofdpijn en de geslachtsorganen.

 

Tegelijkertijd heeft het enkele extra eigenschappen: het is zeer effectief om te verankeren en tot rust te komen terwijl het de trillingen verhoogt tijdens meditatie. Het helpt moeilijke momenten te doorstaan ​​en versterkt de resolutie hiervan. Psychologisch verlicht het angst en brengt het emotionele rust. Het verlicht nachtmerries en als het negatieve emoties vindt, lost het ze zachtjes op.

 

Op mentaal niveau bevordert het positief denken.

 

Rookkwarts zorgt ervoor dat je geaard en gecentreerd bent in je fysieke lichaam en dat je stap voor stap werkt om je doelen te bereiken.

 

Sterrenbeeld : Stier en Steenbok

IMG_20221130_144604.jpg
bottom of page