top of page

SNEEUWVLOK OBSIDIAAN

 Een van de belangrijkste eigenschappen van Sneeuwvlok obsidiaan is om te helpen "je voeten op de grond te zetten/houden".


Sneeuwvlok obsidiaan kan helpen om te kalmeren en te ontspannen. Als je last hebt van slapeloosheid, kun je een van deze stenen een aantal nachten onder je kussen leggen om je dromen te helpen kalmeren. 


Sneeuwvlok obsidiaan kan ook helpen bij postpartum depressieprocessen en mensen die een psychologische behandeling ondergaan voor een psychische stoornis. Het is een kristal dat wordt aanbevolen voor mensen die lijden aan trauma, onzekerheid, een gevoel van verlatenheid, zelfafwijzing, en angst.

De reden waarom het in dit soort situaties helpt, ligt in de kleuren. Het is een uitgebalanceerd kristal met licht en schaduw, dag en nacht, yin en yang. Het zwarte deel van het kristal is verantwoordelijk voor het absorberen van negatieve energieën en het witte deel voor het reinigen en verlichten.


Een heel bijzonder kenmerk van Sneeuwvlok obsidiaan is het helpen om fouten onder ogen te zien. Het helpt om je hart te laten begrijpen dat je niet perfect bent en dat je je fouten integer aanneemt.

IMG_20230109_133307.jpg
IMG_20230109_133324.jpg
bottom of page